วันพฤหัสบดีที่ 11 เมษายน พ.ศ. 2562
pesonal_hygiene_for_catering,แนะนำการแต่งตัวสำหรับโรงงานผลิตอาหาร
รีวิวการซื้อ อุปกรณ์ #เครื่องแต่งกายของโรงงานผลิตสัปปะรด
ประกอบงานด้วย เสื้อกาวน์,รองเท้าบู๊ท,หมวกคลุมผม และ ผ้ากันเปื้อน
และรวดอธิบาย เรื่อง ไฮยีนบุคคลที่เหมาะกับผู้ประกอบการด้านอาหาร
more detail:http://bit.ly/เครื่องแบบเครื่องแต่งกายผู้ปฎิบัติการด้านอาหาร
5.Food Handler
24. Food Handler has to be in good health and can’t be a disease carrier.
The food handler has to be in good health and has a annual medical check up that said the food handler is not carrying diseases that can be transmitted and spread the germ such as Cholera, Typhoid, Dysentery, Measles, Mumps, Tuberculosis, Skin diseases, Hepatitis type A, and Influenza.
25. The food handler should wear suitable clothing including short or long sleeves clothes, apron and hair covering (hat or net).
26. There should be lockers for storing clothes or personal belongings in order to separate them from preparing and kitchen area.
27. Personal Hygiene
The food handler must have a good hygienic and doesn’t use bare hand to touch the foods. Wash the hands with soap frequently and thoroughly before preparing or cooking foods, and every time after using toilet or touching something dirty. Food handler who has open wound or cut on hands must be completely covered with the water proof adhesive plaster, and try to avoid touching directly to the foods. The food handler should keep finger nails short without nail polish, and not wearing any accessories on the fingers.
28. The food handler should have been trained or attend the training session for food sanitation standard before starting to work.
สมัครสมาชิก:
ส่งความคิดเห็น (Atom)
ไม่มีความคิดเห็น:
แสดงความคิดเห็น